Bij het kopen van een woning zijn er een aantal verzekeringen die kunnen of moeten worden afgesloten. Wij zetten deze verzekeringen voor jou op een rij.

Klik op de betreffende verzekering voor meer informatie.

Bij een inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je spullen, bijvoorbeeld je meubels. Denk bijvoorbeeld aan diefstal en brand- en waterschade. Met zo’n verzekering verzeker je tegen deze gevallen.

Voor het afsluiten van een inboedelverzekering zijn geen kosten verbonden.

Wij kunnen voor jou bij de volgende maatschappen verzekeringen afsluiten: NH1816, Klaverblad, Voogd & Voogd, ASR, Reaal, Goudse, Aegon, Allianz.

Bij een opstalverzekering verzeker je je voor schade aan spullen die vastzitten in en aan je huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan storm- en brandschade en wateroverlast.  Deze verzekering vergoedt de financiele schade. Bij het kopen van een huis ben je verplicht om een opstalverzekering af te sluiten.

Voor het afsluiten van een opstalverzekering zijn geen kosten verbonden.

Wij kunnen voor jou bij de volgende maatschappen verzekeringen afsluiten: NH1816, Klaverblad, Voogd & Voogd, ASR, Reaal, Goudse, Aegon, Allianz. 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering die je kunt afsluiten bij je hypotheek. Deze verzekering beschermt je in het geval je arbeidsongeschikt raakt. Deze verzekering is eventueel aan te vullen met een werkloosheidsverzekering.

 Een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een werkloosheidsverzekering kan bij de Nederlandsehypotheeksite worden afgesloten. Wij bieden de volgende verstrekkers aan: BNP Paribas Cardiff, Callas en TAF.

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die er voor zorgt dat er een geldbedrag tot uitkering komt bij overlijden, zodat een deel van de hypotheek afgelost kan worden.

Een overlijdensrisicoverzekering kan ook afgesloten worden om in een stuk levensonderhoud te voorzien. Denk hierbij aan minder werken. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn om thuis voor de kinderen te zorgen.

Een overlijdensrisicoverzekering kan bij de Nederlandsehypotheeksite worden afgesloten.  Wij bieden de volgende verstrekkers aan: AEGON, ASR, BLG, Callas, Dela, Delta Lloyd, Florius, Interbank, Klaverblad, Reaal, Scildon en TAF.

Andere verzekeringen

Wij kunnen je ook verder helpen met andere verzekeringen! Denk hierbij aan een aansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandsverzekering, autoverzekering maar ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers.